Catering

 

                          Buffémeny 1

                            ca 200 g kött/fisk per person

rökt lax, hovmästarsås, grillad rostbiff , grillad kycklingfilé, torkad lök, lantpate eller grönpeppar  ,salami, parmaskinka, mozzarellaost, potatissallad i olivolja, ostbricka, grönsallad, tomater, ruccola, parmesan, krutonger

                                  169: – per person.

 

Buffémeny 2

ca 250g kött/fisk per person

      krustader fyllda  med räkröra eller skinkfyllning, ägghalvor med majonnäs och räkor , rökt lax med hovmästarsås, kalkon med mimosasallad, rostbiff, potatissallad i olivolja, basturökt skinka, fläskytterfilé, tzatziki, lantpaté eller grönpeppar, cumberlandsås, salami, parmaskinka med mozzarellaost, grillad kycklingfilé, ostbricka, grönsallad, ruccola, tomater, parmesan, krutonger, balsamvinäger

219;- per person

        Maten är upplagt på svarta brickor med olika grönsaker ,                  färdigt att serveras ,det medföljer även hembakad bröd .