o8-756 31 25 info@gotti.se

Gottis Meny

Buffé med husmanskost

Buffé Husmanskost

GOTTI ÖPPETTIDER

Måndag -Fredag  9-19

Lördag -Söndag. 10-17

DATUM  22/11 till 28/11
Serveras  måndag – fredag kl 9-17
Pris vuxna 110 kr barn 70 kr

 

MÅNDAG

Pulled pork med barbecuesås och lök
Köttbullar med gräddsås och lingonsylt
Kycklingfiléer med svampsås
Panerad spättafilé med remouladsås
Pasta med tomatsås
Vegetarisk : Gratinerad broccoli

TISDAG

Kalvbiffar med gräddsås och lingonsylt
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt  
Stekt fläsk med löksås
Kyckling med currysås
Panerad torskfile med dillsås
Spagetti med köttfärssås
Vegetarisk : Gratinerad blomkål

ONSDAG

Boeuf Bourguignon med svamp och charlottelök
Nasigoreng med kyckling och räkor
Stekt kummelfilé med rostade rotfrukter och kallsås
Schweizer schnitzel fylld med ost och skinka
Spagetti carbonara
Vegetarisk:Gratinerade auberginer

TORSDAG

Lammgryta på Cypriotisk sätt
Coq au vin ( fransk kyckling gryta med svamp och doft av rödvin )
Krämig laxgratäng med sparris
Pasta med grillad zucchini och halloumi ost
Fläsklägg med rotmos
Ärtsoppa ( vegetarisk) med
Pannkakor med sylt och grädde
Vegetarisk: gratinerade fyllda paprikor med svamprisotto

FREDAG

Kalvrygg med rotfrukter och purjolök
Fylld kycklingfilé med vitlöksost ,bacon ,chili och pestosås
Lammjärpar med dragonsås
Pasta med tomatsås och mozzarella ost
Stekt strömming med potatispuré och skirat smör
Vegetarisk: zucchini och spenatbiffar med  yoghurtsås

HELG MENY (lördag -söndag)

Serveras från kl 11-16

Kalvgryta med rotfrukter , svamp och örtkryddor
Grekiska biffar ( Biftekia)fyllda med fetaost och tzatziki
Panko panerad kyckling med chilibearnaisesås
Ugnsbakad laxfilé med dillsås
Lasagne à la fourno med köttfärs
Pannkakor med sylt och grädde
Vegetarisk:Zucchini och spenat biffar

TILL BUFFÉN – INKLUDERAS

Salladsbuffe, måltidsdryck , bröd och kaffe